Delen van kennis en ervaring met HR vakgenoten, dat is het doel van de intervisie voor HR professionals. Persoonlijk, verdiepend en verbindend!


Aanpak

In de intervisiebijeenkomsten staan we stil bij de uitdagingen in het werk als HR professional en reflecteren we met elkaar op vraagstukken uit de dagelijkse praktijk. Dat doen we vanuit een systemische invalshoek met oog voor de organisatie-dynamiek en de manier waarop jij als HR professional invloed kunt uitoefenen op hoe mensen met elkaar om gaan.

Per bijeenkomst worden twee praktijkcases behandeld. Deze worden ingeleid door een korte en praktische toelichting op cultuur en gedrag in organisaties. We staan stil bij de drie systeemprincipes in organisaties (plek, ordening en balans). Hoe je deze als HR professional kunt gebruiken om patronen waar te nemen en hoe jij hier zelf persoonlijk in beweegt. Tijdens de intervisie werk ik onder andere met organisatieopstellingen en systemische rake vragen.


Over de begeleider

Ik ben een HR- en organisatiedeskundige met een hart voor cultuur. Ik houd ervan om door te dringen tot de kern van de zaak en bespreekbaar te maken wat ertoe doet. Ik heb 20 jaar ervaring in het HR vak in verschillende rollen en disciplines. Altijd met oog voor de mens en hart voor de zaak. Ik combineer mijn kennis van HR met systemisch werk, deep democracy, coaching en associatietechnieken. Ik krijg energie als ik zie dat mensen in beweging komen en in hun eigen licht gaan staan.

Maaike Huisman

Praktische informatie

Aantal bijeenkomsten: vier

Aantal deelnemers:  6 tot 10

Locatie: Anker en Kompas, Soestdijkseweg Zuid 249 te BILTHOVEN

Investering: € 330,- excl btw . Aanmelden vóór 20 juli 2019 met 15% korting

Data: 26 sept, 17 okt, 6 nov, 28 nov Tijdstip: Van 14.00u tot 17.00u

Aanmelden

Stuur een mail naar: maaike@hubeadvies.nl  onder vermelding van:

  • voor- en achternaam
  • Functienaam
  • Mailadres en telefoonnummer
  • Adresgegevens voor factuur